MASTERCLASS KANTELTIJD - A Casa Nostra - Paul en Chantal

💙💪🏻 MASTERCLASS - KANTELTIJD💪🏻💙

Woensdag 5 juni 2024
20.00 uur


Kom in gesprek met
Paul & Chantal
over hoe ook jij je leven kunt
kantelen naar Fit & Energiek

☀️Waar is die stralende jonge vrouw gebleven?

Moe en futloos zijn of zelfs chronische klachten en pijn hebben. Je kunt er moedeloos van worden en het zet je hele leven op z’n kop. Ondanks alle bezoeken aan specialisten, artsen en therapeuten is er geen blijvende verbetering. Je bent jong en lijkt er maar mee te moeten leven.

Dit scenario is zó herkenbaar voor de vele vrouwen die wij geholpen hebben. Je bent niet de enige met het hopeloze gevoel dat het nooit beter zal worden. Gelukkig is er wel degelijk een oplossing om weer fit en energiek door het leven te kunnen.

💙Kanteltijd

Of accepteer je dat je als jonge vrouw ‘gewoon’ niet meer alles kan? We denken van niet. Gelukkig maar. Je bent nu op onze site en je kunt dus een stap zetten door deel te nemen aan de masterclass  ‘Kanteltijd’.

💡Praktische tips

We kunnen ons voorstellen dat je op zoek bent naar concrete tips die kunnen helpen en die je meteen kunt toepassen. Uiteraard ontvang je die tijdens je deelname aan ‘Kanteltijd’.

❔Vraag en antwoord

Paul en Chantal vertellen in  ruim een uur veel over hun visie op ‘kantelen’. Maar er is eveneens voldoende tijd om je persoonlijke vragen te stellen, ook over de inhoud van het Bewezen Beter Kantel Programma. Paul en Chantal verheugen zich op de ontmoeting met jou en zijn live voor je aanwezig. 

De Masterclass Kanteltijd maken we ‘op maat’ voor de aanwezige deelnemers. Als je deelneemt verwachten we dat je dat met je camera open doet. Zonder camera is het niet toegestaan om deel te nemen. We kunnen met beeld namelijk echt persoonlijke interactie hebben en je leren kennen. De Masterclass is later niet terug te kijken. Dus meteen even de datum goed vastleggen in je agenda!

🧧Waardevolle bonus

Als je live aanwezig bent tijdens de MASTERCLASS ‘Kanteltijd’ – ontvang je na afloop een cadeautje 🎁in je mail, een onderdeel uit een module van het online Kantel Programma. Zo krijg je meteen even een inkijkje!

 

A Casa Nostra - Paul en Chantal draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders