pijnvrij bekkeninstabiliteit

Pijnvrij, fit en energiek ná bekkeninstabiliteit

Schrijf je nu in voor het gratis webinar ‘Pijnvrij na Bekkeninstabiliteit’ op 29 juni 2022 om 20.00 uur.

Tijdens dit webinar vertellen we jou alles over het pijnvrij leven na chronische klachten rondom bekkeninstabiliteit.

Ook geven we toelichting op onze ‘Bewezen Beter Kantel Methode’, hoor je over de ervaring van andere klanten en vertellen we je over de planning van de mogelijke trajecten die nog dit voorjaar starten.

Chronische bekkenpijn is zo vervelend dat het je hele leven op z’n kop kan zetten. Ondanks alle bezoeken aan de specialisten, artsen en revalidatie therapeuten is er geen blijvende verbetering.Je bent jong en toch; “uitbehandeld” en moet leren leven met de pijn en accepteren dat je niet meer alles kan…of toch niet?

Dit scenario is herkenbaar voor veel mensen die wij geholpen hebben. Je bent niet de enige met het hopeloze gevoel dat het nooit beter zal worden.Gelukkig is er wel degelijk een oplossing voor chronische bekkenpijn. Met de Bewezen Beter Kantel Methode kun je er vanaf komen.

Benieuwd hoe? Schrijf je in voor het gratis webinar. Het wordt een interactieve avond van 20.00 tot 21.00 uur waarin er vooral ook veel ruimte is om jouw vragen te beantwoorden. Laat je naam en e-mailadres achter, dan ontvang je de link naar het webinar in je mail. We hebben er zin in, tot dan!

Vitale groeten, Paul & Chantal

Bed & Breakfast
Paul & Chantal
Scroll naar top
A Casa Nostra draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches