Kantel je leven

Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op whatsapp
WhatsApp
Deel op email
Email

Si, we gaan beginnen! Vanaf nu week geven wij je elke week waardevolle tips om jouw leven te kantelen, via onze vaste rubriek: Kantel je leven.

Het is ons doel om een kanteling teweeg te brengen in zoveel mogelijk levens. Geïnspireerd door de gezonde leefstijl in de BlueZone. Dat doen we via onze blogs, op social media en vanuit A Casa Nostra – de Grote Waaij, waar gasten individuele trajecten kunnen volgen bij kantel-experts (later stellen we hen een voor een voor). Ook is het mogelijk om een midweek – of weekendarrangement te boeken waarbij het thema altijd gebouwd is rondom een onderwerp uit de Blue Zone Gezonde Leefstijl.

Maar eerst even voorstellen!

Ciao, wij zijn Paul & Chantal; echte levensgenieters, sportievelingen en gezondheidsfanaten. Je kent ons misschien wel van het tv-programma “Het Italiaanse Dorp Ollolai”. Een klein bergdorpje gelegen op centraal Sardinië, precies in één van de vijf Blue Zones ter wereld. Een echt ‘Ik vertrek’ verhaal, maar dan anders. Wij gingen in 2018 op dit prachtige avontuur en hebben voor het dorp Ollolai het welzijnstoerisme op de kaart gezet met onze (tweede) leefstijlpraktijk. Met Paul Bax – Pijnbestrijding & Revalidatie namen we onze klanten vanuit Nederland al mee op vakantie naar Sardinië voor een leefstijl- & revalidatietraject.

Daar op Sardinië zijn wij geïnspireerd geraakt door het leven in een Blue zone. Blue zones zijn gebieden op aarde waar mensen gelukkig, gezond en gemiddeld veel ouder worden. Dat komt vooral door hun leefstijl. Ze bewegen meer, eten gezonder en hebben tot op hoge leeftijd een doel in het leven en weinig stress. Wij hebben zelf aan den lijve ervaren en gevoeld wat deze levenswijze met je doet. Wij vinden dat iedereen een lang en gelukkig leven verdient. Het is dan ook ons doel om een Kanteling bij jou teweeg te brengen; een positieve verandering op het gebied van gezondheid, vitaliteit en een pijnvrij leven.

Wij kijken ernaar uit om vanaf nu elke week tips te delen om jouw leven te kantelen, geïnspireerd door de gezonde leefstijl in de BlueZone.

Ben jij al bekend met de BlueZone leefstijl?

Intakegesprek

Zit jij in de vicieuze cirkel? 

Je droom is echter FIT, ENERGIEK & PIJNVRIJ Well-zijn

Mogelijk ben je nog wat sceptisch. Want waarom zou Paul of Chantal jou wel kunnen helpen met het kantelen van je leefstijl? We snappen jouw twijfel heel goed; je bent niet de eerste! 

Daarom plannen we altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek. 

Scroll naar top
A Casa Nostra draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches