Kantel-Retraite voor koppels

 

° DAG 1 – Onder leiding van Paul Ramakers

Inspirerende lezing ‘Omarm het onverwachte’

 

º  DAG 2 – Onder leiding van Bart Scholtissen

Dompel je onder in de Wim-Hof Methode. Ver weg van alle afleiding en dagelijkse beslommeringen. 

 

º DAG 1 – 2- 3  Verblijf bij (en kantelgesprekken met) Paul & Chantal 

Twee overnachtingen bij A Casa Nostra – Paul & Chantal in hun monumentale Frankische Carré Boerderij uit 1662.

 

Volledig verzorgd. Gezonde, voedzame, vegetarische en bovenal smakelijke maaltijden. Onbeperkt thee, koffie en water evenals  een sapje of glas wijn bij de maaltijd zijn inbegrepen. 

€ 425,-

€ 375,-

Aanbod geldt voor vroegboekers. Prijs per persoon. Retraite speciaal en uitsluitend voor koppels. Boek nu samen met je partner, vriend/vriendin of familielid.

DAG 1 - Keynote
"Durf te kiezen en accepteer de consequenties"

- Paul Ramakers -

DAG 2 - Wim Hof Experience

"Het draait in het leven om verbinding"

- Bart Scholtissen -

Klaar met draaien. Kom kantelen.

Trek je even helemaal terug uit de ratrace. Compleet onthaasten.  Maak verbinding met jezelf, elkaar en de wereld. Ervaar meer focus en rust.

Wil jij het oude jaar afsluiten in een betere verbinding met jezelf, elkaar en de wereld?  Reserveer dan snel je plek in deze inspirerende oudejaars Kantel-Retraite.

En waar ligt dan die focus?

Het resultaat

Ervaringen van andere deelnemers

Gemiddelde beoordeling: 5 van 5 sterren
5/5
Waardevolle ervaring met Bart Scholtissen als een inspirerende instructeur. Heel erg bedankt.
Melanie Rozema
november 2021
Paul Ramakers komt binnen ! Hij creëert in het zakenleven een wereld van herkenning door het verhaal van zijn carrière door te nemen en dan meteen de spanning en emotie te verhogen door het échte verhaal te vertellen en mensen mee te nemen op die reis. Hij laat een duidelijke indruk achter en geeft genoeg handvaten aan mensen om na te denken over hoe ze hun leven willen inrichten, zowel privé als zakelijk.
Henk Venema
Managing Director DHL
Met dank aan Paul en Chantal heb ik mijn leven weer terug in handen kunnen nemen. Mijn leven heeft weer kleur! Waar ik eerder van dag tot dag leefde ben ik nu weer toekomstplannen aan het maken. Ik werk intussen zelfs weer in mijn oude beroep!
Carola Geraedts
operatie assistente
juli 2021

De kantel-experts

Bart Scholtissen

Bart Scholtissen is mindset expert, senior instructeur Wim Hof Methode. Maar bovenal leefstijl-hacker, outdoor lover, gids en is gefascineerd door verandering in mens en zijn omgeving.

Bart is ooit opgeleid als PhD in Neuropsychologie en vindt nu een goede balans tussen ‘evidence based’ met ‘experience based’. Zijn missie is om mensen te helpen terug te keren naar hun natuur. 

Paul Ramakers
Paul Ramakers

Paul Ramakers is een jonge en succesvolle zakenman. Hij reist de wereld rond en leeft een snel leven, vol macht, status en geld. Als Paul geconfronteerd wordt met zijn eigen sterfelijkheid neemt hij een rigoureuze beslissing.

Paul laat jou voelen dat er altijd keuzes zijn, als je de gevolgen maar wilt accepteren.

Paul Bax
Paul Bax

Paul Bax heeft van zijn passie z’n werk gemaakt. Mensen helpen kantelen naar een fit, energiek en pijnvrij leven. 

Paul gebruikt in zijn werk een combinatie van technieken, op basis van eeuwenoude oosterse kennis, neurowetenschappen, reguliere therapie vormen, natuurgeneeskunde en energetische geneeskunde. 

Hij vindt het pijnlijk om te zien dat mensen vaak van het kastje naar de muur gestuurd worden, in een vicieuze cirkel terecht komen. Je hoeft niet te ‘leren leven’ met  chronische pijn. 

Chantal Theunissen
Chantal Theunissen

Chantal Theunissen kun je typeren als gevoelsmens, ondernemer en werkend op basis van intuïtie, met veel daadkracht en volle overtuiging! 

Bedenker, oprichter en directeur van Kinderopvangorganisatie Bambini a Casa en Jeugd GGZ-Praktijk Talenti a Casa. Winnaar Ondernemersprijs Venlose Start. 

 Haar passie is, in verbinding met anderen, een kanteling teweeg brengen. Vaak tijdens een (toevallige) ontmoeting in haar functie als directeur van A Casa Nostra. Dan stroomt de  energie.  

Omarmt de eenvoud, geniet van de kleine dingen, maar met grote dromen. Haar ideaal is terug naar een maatschappij waarin geld geen rol speelt, waar we diensten met elkaar ruilen en op die manier voor elkaar zorgen.

Praktische informatie

Datum

Binnenkort nieuwe data

Tijdstip

Drie dagen - Twee overnachtingen
check-in 14.00 uur /check-out 12.00 uur

Locatie

Kevelaarsedijk 1
5855 GC - Well (L)


Oudejaars Kantel-Retraite
Jouw kans om ook te kantelen

Voor vroegboekers is de prijs geen € 425 maar slechts € 375 per persoon

Keynote
"Durf te kiezen en accepteer de consequenties"

- Paul Ramakers -

Kies en accepteer

Ik geef mijn kinderen nog een laatste knuffel voordat ik ze bij hun mama breng en zie ze pas over 2 weken en ik vertrek naar mijn werk. Plots komt het bericht van afgelopen vrijdag in mijn hoofd: “Hou je telefoon in de gaten”.

Ik draai de snelweg op en hoor mijn telefoon rinkelen. Zakelijk en afstandelijk beantwoord ik deze oproep, maar op het moment dat ik ophang, komt de boodschap hard aan.

Ik heb net te horen gekregen dat ik misschien niet lang meer te leven heb. Ik heb kanker. Hoe ga ik mijn kinderen uitleggen dat papa gaat sterven? Hoe ga ik mijn ouders vertellen dat ze hun zoon gaan verliezen? Mijn leven flitst aan me voorbij.

Maar ik overleef het! Twee weken na dit alles veranderende telefoontje verliest mijn been de strijd tegen kanker en word ik geamputeerd, maar sinds die dag ben ik completer en evenwichtiger dan ooit tevoren.

Tijdens mijn lezing neem ik je mee van grote hoogten, macht, status, ego en geld, naar diepe dalen, eenzaamheid en financiële nood. Ik laat je puur en rauw zien dat het leven vol keuzes is, alleen als je durft te kiezen en de consequenties van je keuzes accepteert.

Omarm het onverwachte

1.000+

mensen geholpen

5/5

gemiddelde review

10

jaar ervaring

Terug naar jouw natuur

Voel je je uit balans?  Op zoek naar iemand die je kan helpen om weer in contact te komen met jezelf?  Iemand die je een veilige plek geeft?  Die je vragen stelt die niemand anders stelt?  Buiten je comfortzone treden?  En je helpen weer terug te groeien naar jezelf? 

Dit is het moment

Een kantel Retraite met Bart Scholtissen, Paul Ramakers, Paul Bax & Chantal Theunissen als jouw begeleiders en kantel-experts. Met het beste uit life-coaching en de Wim Hof Methode om jou te ondersteunen in je persoonlijke groei en kanteling. Een meerdaagse helemaal voor jezelf om te ontspannen, te verdiepen en (opnieuw) te verbinden met jezelf en jouw koers. 

De meerdaagse Wim Hof Methode’ is bedoeld als diepere verkenning van de Wim Hof Methode dat wat in een workshop zou kunnen worden behandeld. Alle facetten van de WHM komen uitgebreid aan bod. Je leert over de fysiologische mechanismen die een rol spelen en neemt deel aan een verscheidenheid aan ademhalings- en koudetherapie-activiteiten. We nemen diverse activiteiten op die synergetisch werken met de Wim Hof Methode. 

De meerdaagse Wim Hof Methode kent een beperkt aantal deelnemers. De intieme groep zorgt voor voldoende persoonlijke aandacht en feedback op maat voor jouw specifieke situatie. Of je nu mentaal of fysiek wilt groeien en kantelen, symptomen van ziekte wilt verlichten of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de Wim Hof Methode inhoudt, dit meerdaagse kantel-retraite biedt voor elk wat wils.  

Kies voor jezelf en doe mee! Samen met je partner, een vriend/vriendin of familielid.

Oudejaars kantel-retraite

Voor vroegboekers is de prijs geen € 425 maar slechts € 375 per persoon

De Kantel-Retraite in het kort:

Inspirerende lezing ‘Omarm het onverwachte’

Een onderdompeling in de Wim-Hof Methode. Ver weg van alle afleiding en dagelijkse beslommeringen. Een meerdaagse retraite met de focus op de drie pijlers van de Wim Hof Methode. Overnachtingen in een gezellige gastenkamer van de monumentale Frankische Carré Boerderij uit 1662. 

Volledig verzorgd. Gezonde, voedzame, vegetarische en bovenal smakelijke maaltijden. Verrassende en heerlijke combinaties!

€ 425,-

€ 375,-

Inclusief BTW

Over
A Casa Nostra

Chronische pijn, gebrek aan energie of uit balans

Blijf niet draaien in die vicieuze cirkel. Doorbreek je situatie. Maak een kanteling naar fit, energiek en pijnvrij Well-Zijn

Kantel-retraites zijn op het lijf geschreven voor mensen met chronische pijn of vermoeidheidsklachten. Laat je inspireren en begeleiden om jouw leven te kantelen naar je eigen gezonde Blue Zone Leefstijl.

De ‘Bewezen Beter Kantel Methode‘ is gebaseerd op de belangrijke pijlers van het gelukkige en lange leven in de Blue Zone

Een maatwerk traject dat bij jou past. In korte tijd een positieve kanteling maken naar een fit, energiek en pijnvrij leven.

Benvenuto

Monument

In een prachtige, monumentale en eeuwoude Frankische Carré Boerderij tref je, op een domein van ruim een hectare, A Casa Nostra – De Grote Waaij met fijne gastenkamers en een lofthuisje voor vier (tot zes) gasten. Daarnaast kun je bij mooi weer ook nog eens genieten in de prachtige binnentuin of anders binnen in loungehoek waar het ook heerlijk zitten is met een boek en een glaasje naar keuze.

Het Italiaanse Dorp Ollolai

Je hebt trouwens kans dat je de eigenaren Paul & Chantal kent van het tv-programma “Het Italiaanse Dorp Ollolai” – een bergdorpje in Sardinie dat precies op één van de Blue Zones van de wereld ligt. ,Dat wil zeggen dat mensen die in dat gebied wonen gelukkig en gezond veel ouder worden, hetgeen te danken is aan hun leefstijl. Je hoort hier vanzelf meer over als je hen ontmoet.

Well, Limburg

De prachtige monumentale Frankische Carré Boerderij grenst met de achtertuin aan Nationaal Park de Maasduinen en ligt aan de voorkant op een steenworp van rivier de Maas. Natuurgebied Putjesberg, het Leukermeer (4 km), het Reindersmeer (2 km), bossen, vennetjes, vogels in alle soorten en maten en klein wild als reeën; je vindt het hier allemaal. 

Net als dorpjes en kerkjes, musea, kastelen en kasteeltuinen (Arcen), brouwerijen, thermaal baden en sauna’s, golfbanen en nog veel meer. 

En dan hebben we het over de fietsmogelijkheden nog niet eens gehad, want die mogen er meer dan zijn. Volgens onderzoek van de Fietsersbond is dit namelijk de meest ontspannende plek om te fietsen, terwijl ook wandelaars hier hun hart op kunnen halen. 

Historie

De historie van deze hoeve gaat drie eeuwen terug en we mogen wel zeggen dat gastronomie en gastvrijheid hier in de genen zit, want al in de Franse tijd (18e eeuw) was de Waaij in gebruik als Bier Brouwerij, eethuis en logement voor langstrekkende voerlieden. Sinds mei 2021 zijn Paul & Chantal de eigenaren van A Casa Nostra – De grote Waaij. Geïnspireerd door hun ervaringen in Sardinië heten ze je van harte welkom.

De locatie in beeld

Aan de rand van Nationaal Park Maasduinen

Ja, ik ben nieuwsgierig

Meer reviews

Bekijk hieronder de video en ontdek hoe A Casa Nostra het leven heeft gekanteld van meerdere mensen.