Kantel Kroniek - SHINE SPRINT - A Casa Nostra - Paul en Chantal


Kantel Kroniek

Het reisverslag van jouw vooruitgang in het Bewezen Beter Kantel Programma

A Casa Nostra
Je hoeft niet het hele pad te kennen om telkens weer een stap verder te zetten!

 

De Kantel Kroniek is het reisverslag van jouw vooruitgang in het Bewezen Beter Kantel Programma. 

Paul & Chantal volgen je proces, iedere zaterdag, via de wekelijkse Kantel Kroniek. Het biedt jou dus de kans om de stappen van je groei en ontwikkeling vast te leggen. Door wekelijks, op zaterdag, je Kantel Kroniek in te vullen en te versturen creëren we een levendig beeld van jouw reis binnen het Bewezen Beter Kantel Programma. 

Dit biedt ruimte voor zelfreflectie en stimuleert ook een dieper begrip van je vooruitgang. Bovendien helpt het jou om gemotiveerd te blijven, omdat we je uitdagingen erkennen en successen vieren. 

Kortom de Kantel Kroniek fungeert als een levendige spiegel van groei, waarbij de wekelijkse inzendingen de weg vrijmaken voor inzicht in je voortdurende kanteling en empowerment.

We weten dat het soms lastig is om de antwoorden te geven. Er is geen goed of fout. Denk er niet te lang over na. Schrijf op wat als eerste in je opkomt. Stuur je antwoorden wekelijks gewoon in. Op zaterdag. 

We wensen je een fijne ‘Kantel-Reis’ en geniet vooral ook al terwijl je onderweg bent naar een Fit, Energiek en Pijnvrij leven!

 

A Casa Nostra - Paul en Chantal draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders