KANTEL JOUW LEVEN NAAR

FIT, ENERGIEK &
PIJNVRIJ WELL-ZIJN

Behoefte aan meer energie levenslust balans lef zingeving

Kantel naar een...

gezond lichaam
goed gevoel
zinvol leven
kwalitatief leven
gezond contact
gelukkig dagelijks leven

Niet langer moe en futloos

Je wil (iets) anders? Stoppen dan. Draai er niet langer omheen. Gaat iets niet zoals jij wilt? Laat je eigen kantelaar spreken, toon lef. Ga doen wat goed voelt. Geen smoesjes of vertraging meer.

Of het om jezelf gaat, je onderneming, je relatie, je puber of je team. Het vraagt allemaal om hetzelfde… wordt er gezien waar het écht om gaat? Kantelen kan snel als je naar jezelf durft te kijken. Jouw verhaal is het enige wat klopt.

Wat we gaan doen? Jouw verhaal direct boven tafel halen. Dat waar het echt om gaat, waar je wat mee kan. Waardoor het nu wél kantelt.

Niet te voorzichtig, niet soft, maar direct en duidelijk. Mét vertrouwen, in veiligheid en verbinding. De verantwoordelijkheid leggen waar hij hoort. Als dat er allemaal is dan gaat het snel. Dan ontstaat de ultieme vrijheid.

Klaar met draaien? Kom KANTELEN.

Carola Geraedts
Carola Geraedts
Operatie Assistente
Lees verder
Chantal is echt een top vrouw! Ik kwam met haar en haar man Paul in contact vanwege invaliderende bekkenklachten. Paul zou deze klachten gaan behandelen, maar voorafgaand aan het traject zouden we ook mijn eetpatroon onder de loep gaan leggen. Samen met Chantal zijn we mijn leven gaan kantelen. Ze maakte mij wegwijs in wat nou echt gezond was en wat niet. Tijdens deze omslag in mijn voedingspatroon merkte ik al heel goed wat het dit met mijn lichaam en energie. Als ik vragen had kon ik altijd bij haar terecht voor advies. Niks was teveel. Wat mij betreft dus een echte aanrader!
marlijn Hofland
marlijn HoflandPersonal Banker / Virtual Assistent
Lees verder
Een jaar geleden ben ik door Chantal geholpen tijdens een traject bij A Casa Nostra. Chantal had goede inzichten en kon goed uitleggen waarom iets belangrijk kon zijn en de moeite was van het proberen. Ik was een beetje eigenwijs in het begin en Chantal wist me van verschillende dingen te overtuigen en blij toe. Ik merkte echt verschil en volg haar adviezen nog steeds op. Ze kon goed oorzaken achterhalen van bepaalde klachten (en belangrijker; aanpassingen/oplossingen in onder andere voeding) waar ik inmiddels geen last meer van heb. Sowieso zeer fijne vrouw om mee te werken!
Vorige
Volgende

Gratis checklist: hoe lekker zit jij in je vel?

Ontdek hoe goed jij scoort op de zes dimensies van positieve gezondheid. Meld je gratis en vrijblijvend aan om de checklist gelijk in te vullen!

Wat jij wilt

Actie ondernemen

Je wilt graag iets doen, maar neemt geen stappen.

Ongewenst gedrag stoppen

Je doet iets waar je allang mee had willen stoppen.

Plan van aanpak

Je wilt weten hoe je jouw doelen kunt bereiken en daarmee jouw leven kunt kantelen.

Bed & Breakfast

Dus jij wilt antwoorden

Meteen maar even duidelijk …. Je weet het vaak zelf al lang. Wat je wilt en zelfs ook hoe! Jouw eigen waarheid is er altijd. Je voelt het even niet. Of je vindt het nog spannend. Kan. Begrijp ik wel.  

flessen in boom-min
Sfeerfoto A Casa Nostra 79
Sfeerfoto A Casa Nostra 45
coaching natuur
Chantal Theunissen
blij op een berg

Binnen een paar uur kantelen

Waar ik je bij kan helpen is het je zelf laten ervaren. Gewoon eerlijk en direct, zonder fluwelen handschoentjes. Binnen een aantal uren kun je door. Met je eigen kanteling. 

Of je nou thuis zit met je burn-out, je eetstoornis of die mega saaie baan, je schermpjes-verslaving, je opstandige puber die alleen maar wil gamen en huiswerk écht te belachelijk voor woorden vindt… of als je baas je op een tweede spoor probeert te zetten terwijl jij spoorboekje 1 nog niet eens kunt vinden… of als je partner jou de hele dag het leven ‘zuur’ zit te maken terwijl jullie elkaar 16 jaar geleden toch echt iets heel anders hadden toegezegd… of, of, of… 

Samen de confrontatie aangaan

 Hoe hopeloos het ook lijkt…? Tof om hier samen met jou naar te kijken. Met een spiegel jou laten zien waarom jij op deze manier door blijft bikkelen. Dat lijkt misschien niet leuk, maar wel duidelijk. Je kunt daarna altijd zelf beslissen wat je verder wilt gaan doen. Je hoeft niks… maar het kán wel. Die verantwoordelijkheid leg ik helemaal bij jou.

Analyse maken

Ontdek waardoor jij in die vicieuze cirkel blijft zitten.

Pijn raken

Samen gaan we ervaren wat de pijn met jou doet.

De weg open zetten

Leer wat jij nodig hebt om te kantelen.

Individueel

Je wil het anders? Stop dan. Draai niet om de kern heen. Heb lef en ga doen wat goed voelt. Ik laat het je ervaren. Bij ons thuis ‘A Casa Nostra’, buiten, of op je werk. Of het nou gaat om je relatie, een burn-out, je werk, een verslaving of het vinden van een ‘doel’ in je leven… Het kantelpunt komt op tafel.  

Ik ga met je op pad. Langs de maas of  naar Putjesberg in de Maasduinen. Een kort traject kan al genoeg zijn om weer helder en fris vooruit te kunnen!

Bedrijven

Mag binnen jouw bedrijf of in jouw team wel eens gesproken worden over waar het écht om gaat? Zijn er ‘dilemma’s’ op je kantoor of op de werkvloer die eens aangekeken mogen worden? Ik breng een kanteling middels Coaching on the job, een lezing, open gesprek of een workshop. Hulp nodig voor een werknemer met een (bijna) burn-out of gewoon eens een objectieve blik in huis halen? Kan allemaal. We maken de kanteling samen op maat!

bekkeninstabiliteit en chronische pijn
lachende man
lachende vrouw

Het resultaat

De 6 dimensies van Positieve Gezondheid

Chantal onderschrijft in haar werkwijze het mission statement van Institute Positive Health. Positieve Gezondheid gaat uit van zes dimensies die van invloed zijn op het leven. Naast lichamelijke en mentale aspecten, zijn ook zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren belangrijke factoren. Positieve Gezondheid gaat over al die aspecten van het leven op de lange termijn. 

Het betreft dus niet zozeer alleen het korte termijn doel, zoals gewicht verliezen, minder stress of beter slapen, maar een groeiend bewustzijn van eigen regie op veerkracht en welbevinden. Belangrijke vragen zijn dan: wat is voor mij belangrijk als het aankomt op mijn gezondheid? Wat zou ik willen veranderen? En wat kan een eerste stap zijn? Zo ben je zelf bezig met het vergroten van je gezondheid met behulp van Positieve Gezondheid.

Over Chantal

Bijna 20 jaar ben ik zelfstandig ondernemer. Eerder was ik lid van het CFO-team van een internationaal bedrijf,  oprichter en directeur van een Kinderopvangorganisatie én een Jeugd GGZ praktijk. Als coach van, onder andere, ondernemers en psychologen heb ik veel ervaring opgedaan. Maar naast Kantel-Expert en Mastercoach ben ik samen met Paul directeur van Leefstijl- & Retraitehuis A Casa Nostra.

Ik ben dankbaar voor en trots op mijn portie lef. Lef om continue te durven vertrouwen op mijn gevoel. Mijn intuïtie zet ik graag als ‘detector’ in op de situatie. Men noemt het ook wel ‘de laserogen van Chantal’. Klinkt raar en dat is het misschien ook. Maar het werkt. En ik prik daarmee gewoon zo, PATS, door ‘nep’ heen. Scheelt een hoop tijd en onzin. Gewoon zoals ik ben, authentiek.

Ik laat je graag ervaren hoe je snel jouw kanteling kunt maken. Ik zie meteen een totaalplaatje voor me en laat jou dat ook ervaren. Op een praktische manier waar je meteen mee aan de slag kunt. Als je de verantwoordelijk durft te pakken.

Als vrije vogel werk ik graag puur en zuiver. Met veel plezier help ik graag mensen in ‘toevallige’ ontmoetingen met het kantelen naar gelukkig en vitaal leven. De gezonde leefstijl in de BlueZones, zoals ik ken van Ollollai, is daarbij mijn grote inspiratiebron.

Chantal Theunissen
DSC03041
Paul en Chantal

Hoe?

1

Afspraak maken

Plan een vrijblijvende kennismaking in mijn agenda.

2

Kennismaking

De kennismaking duurt 30 tot 60 minuten en vindt plaats in Well.

3

Traject of VIP-dag

In een programma van 6 weken; Twee sessies op locatie & Twee online follow-up sessies.

of

Exclusieve VIP-dag A Casa Nostra (van 10.00 tot 16.00 uur) naar wens uit te breiden met een overnachting voorafgaand aan de eerste dag. 

Kies voor een intake

Samen een kopje koffie of thee tijdens een vrijblijvende ‘date’. In Well of liever op Sardinië? 

Ik vertel wie ik ben, wat ik doe en jij vertelt wat je graag zou willen. De eerste antwoorden heb je meteen al, vrijblijvend, te pakken! Daarna is het aan jou of je meer wilt!

Wat ik altijd van jou willen horen, is de JA. Ik wil dat jij zélf de verantwoordelijkheid neemt voor jouw kanteling. Open en eerlijk. Dat vraag ik van jou en krijg jij van mij. Lukt dat niet? Dan nemen we met liefde afscheid en starten we niet samen.

Kennismaking van 30 - 60 minuten

€50,- incl BTW

Veelgestelde vragen

Chantal: “Ik geniet van de kleine dingen, maar mijn dromen zijn groot. Ik ben het liefste buiten, bijvoorbeeld om te tuinieren, wandelen of te sporten. Mijn ideaal is dat we teruggaan naar een maatschappij waarin geld geen rol speelt, waar we diensten met elkaar ruilen en op die manier voor elkaar zorgen.”

Lees meer over Chantal.

Chantal: “Vaak zie ik talenten in anderen die ze zelf nog niet zien. Na intussen ruim 15 jaar ervaring als ondernemer en oprichter/directeur van onder andere een Jeugd GGZ praktijk weet ik dat voor mij niets leuker is dan het vuurtje aan te wakkeren bij een ander zodat de energieweer gaat stromen.”

“Ons verblijf op Sardinië in de Blue Zone heeft me nog eens extra doen beseffen hoe belangrijk welzijn is en hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen. Daarom ben ik de opleiding tot OERsterk Master Coach gaan volgen. Je leefstijl kun je positief kantelen door de juiste interventies op het gebied van eten, bewegen en ontspannen. Een gezond leefwijze geeft minder klachten, meer energie en daardoor kom je lekkerder in je vel te zitten. Ik draag er graag aan bij dat het ‘gezondheidsvirus’ over zo veel mogelijk mensen verspreid wordt.”

Lees meer over de achtergrond van Chantal.

Chantal onderschrijft in haar werkwijze het mission statement van Institute Positive Health. Positieve Gezondheid gaat uit van zes dimensies die van invloed zijn op het leven. Naast lichamelijke en mentale aspecten, zijn ook zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren belangrijke factoren. Positieve Gezondheid gaat over al die aspecten van het leven op de lange termijn. Het betreft dus niet zozeer alleen het korte termijn doel, zoals gewicht verliezen, minder stress of beter slapen, maar een groeiend bewustzijn van eigen regie op veerkracht en welbevinden. Belangrijke vragen zijn dan: wat
is voor mij belangrijk als het aankomt op mijn gezondheid? Wat zou ik willen veranderen? En wat kan een eerste stap zijn? Zo ben je zelf bezig met het vergroten van je gezondheid met behulp van Positieve Gezondheid.

Wil je na het intakegesprek graag doorgaan? Dan kun je een behandeling van 60 - 90 minuten nemen voor €150,- incl. BTW.

De behandelingen en kennismaking vinden plaats op onze mooie locatie in Well (Limburg).

Scroll naar top
A Casa Nostra draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches