Kies en Boek

Overnachten en Onthaasten
&
Kantel-Retraites 'Leefstijl'
&
Kantel-Retraites 'Bewezen Beter'

Kies en Boek

Loskoppelen van de 'snelle' wereld

Even vertragen en helemaal loskoppelen van de ratrace? Doet de drukte en snelle wereld bij jou ook de dwingende nood opborrelen je even terug te trekken in de vrije natuur? Dat begrijpen we maar al te goed.

Met je eigen kleine bubbel er op uit trekken voor een zuurstofrijk weekend in de uitgestrekte Limburgse Maasduinen. In onze prachtige Frankische Carré Boerderij kom je even op adem. Gewoon in Nederland verblijven in het Hart van Nationaal Park de Maasduinen. Met het natuurgebied Putjesberg in de achtertuin en pal tegenover de maas.

Laat jezelf bij ons thuis ‘A Casa Nostra’ onderdompelen in de BlueZone levensstijl. In het Limburgse Well te midden van een 1,1 hectare groot domein staat een 300 jaar oude Frankische Carré Boerderij waar je terecht kan voor een heerlijke onthaast of retraite moment.

Sfeerfoto A Casa Nostra 75
Sfeerfoto A Casa Nostra 79
Sfeerfoto A Casa Nostra 58

A Casa Nostra - De Grote Waaij

De prachtige monumentale Frankische Carré Boerderij van 300 jaar oud heeft 10 gezellige B&B gastenkamers en een 4 (tot 6) persoons lofthuis. Met grenzend aan de binnentuin een stoere sport-schuur. Een ideale plek om uit te rusten. Slaap. Lezen. Eten. Herhaling. Geen massatoerisme. 

Tijd voor jezelf

Neem de tijd om de bossen in te gaan en wat meer te ontspannen. Adem dieper. Wortel ergens in het bos en geniet bij zonsopkomst van de geluiden van de reeën rondom het vennetje in Putjesberg. Of van de vogels die in de frisse ochtendlucht fluisteren. Samen met je dierbaren. Een wandeling langs de maas. Neem de tijd voor jezelf. Een nieuwe vaardigheid leren. Sporten. Houtsnijden. Schrijven. Schetsen. Ga op het terras zitten en geniet van de avondzon. Maar vooral; onthaast, voel je op je gemak en adem dieper!

Sfeerfoto A Casa Nostra 37

Een plek om uit te rusten

Wil je er graag even tussenuit en ontsnappen aan de rush van het dagelijkse leven. Vaak doen we dat in het buitenland, maar het kan ook dichter bij huis. Want ook in Nederland kan je volledig tot rust komen. De ideale combinatie tussen natuur en ontspanning.

Gastenkamer

Je verblijft in een fijne 2 persoons gastenkamer met eigen badkamer voorzien van douche en toilet. Of je kiest voor een verblijf in het lofthuisje waar je met 4 (tot 6) personen terecht kunt. Je beschikt daar over een eigen ingang, badkamer, keuken en maakt gebruik van de grote gezamenlijke, prachtig aangelegde, binnentuin. 

Lofthuisje

Ben je een romantische ziel op zoek naar een plek om even zuurstof te happen, maar ook iemand die daarvoor niet per se een voet buiten de deur wil zetten? Dan is dit optrekje in het Noord-Limburgse Well echt iets voor jou. De vele knusse elementen maken het lofthuisje tot een gezellig en romantisch thuis. Een prima sfeer voor innerlijke rust. 

Het 4 (tot 6) persoons huisje, met eigen ingang beschikt, over woonkamer met open keuken, een badkamer met toilet/douche. Eveneens beneden is de aparte slaapkamer met een 2-persoonsbed. Op de open vide, bereikbaar vanuit de woonkamer, kunnen nog eens 2 (tot 5) personen slapen. Eenvoudig, ooit de oude Bierbrouwerij, nu zo gezellig ingericht dat je je meteen thuis zult voelen. Je verzorgt zelf je boodschappen en je maaltijden. Het huisje is volledig voor jullie privé, met een klein eigen terrasje én grenzend aan de grote sfeervolle binnentuin. In het hoofdgebouw van de 300 jaar oude Frankische Carré boerderij verblijven de gasten die voor een B&B-gastenkamer hebben gekozen. 

Scroll naar top
A Casa Nostra draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches