Waarom multi vitamine

We doen er alles aan om door middel een optimaal voedingspatroon vol groenten (ons advies is minimaal 500 gram per dag) en fruit, vitaal te zijn. We weten ook dat een halfuur per per dag bewegen bijdraagt aan een goede gezondheid. Net als veel water drinken, ontspannen en bewust rustmomenten inbouwen. 

Soms kan het nodig zijn om je gezondheid extra te ondersteunen met extra vitaminen. Zoals bijvoorbeeld vitamine B12. Vitamine B-12 bijvoorbeeld komt van nature niet in plantaardig voedsel voor. Dan kan voor vegetariërs en veganisten een aanvulling op de voeding raadzaam zijn.

Een ander voorbeeld is Vitamine A, dit zit vooral in orgaanvlees en dierlijk vet, een supplement kan bijdragen bij de inname. Uit onderzoek is gebleken dat minimale en optimale inname van voedingsstoffen kunnen verschillen.

  • Vult de voedingsstoffen aan
  • Hoge kwaliteit ingrediënten
  • Makkelijk in gebruik door verpakking per dagdosering
  • Ondersteunt de vitale functies van je lichaam
  • Samengesteld door de experts van OERsterk
  • Lage prijs door verkoop zonder tussenpersonen
  • Verpakt in biologisch afbreekbaar biofolie
  • Voor iedere maanddoos planten we één boom

Waarom Vitaily

Vitaily is een multivitamine waarmee je de zinvolle voedingsstoffen aanvult, ook als je vegetariër of vegan bent. De ingrediënten en doseringen zijn opgesteld door de experts van OERsterk. Daarbij zijn ze uitgegaan van een gezond, gevarieerd voedingspatroon met veel verse producten en groenten.

Richard de Leth, oprichter van OERsterk, wilde een basissupplement voor hemzelf, zijn familie en de mensen die het OERsterk programma volgen. Ieder ingrediënt is dus van de beste kwaliteit. De dosering is afgestemd om jouw lichaam, juist in deze tijd, extra’s te geven. Toevoegingen zijn zoveel mogelijk vermeden.

De dagdosering bestaat uit twee softgels en twee tabletten, verpakt in losse biofolie-zakjes. De zakjes zijn ook handig om op reis mee te nemen.
Vitaily Vegan is goedkoper dan losse supplementen en andere multivitamines van dezelfde kwaliteit. Je koopt namelijk rechtstreeks van de producent, zonder tussenhandelaren.


Als laatste staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De dagzakjes zijn bijvoorbeeld niet van plastic maar van biologisch afbreekbare biofolie. Ook planten we voor iedere maanddoos één boom: zo wordt niet alleen de gebruiker, maar ook de wereld steeds vitaler.

De voordelen

Nu met € 7,50 korting.
Vergeet niet de code PaulenChantal in te voeren.

Scroll naar top
A Casa Nostra draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches