Paul Bax pijnbehandeling 2
Hotel A Casa Nostra - winter 3
Pijnbehandeling Paul

Eerst even kennismaken

Wat goed dat je de stap wil zetten om een intakegesprek in te plannen! Mogelijk ben je nog wat sceptisch, want waarom zou Paul jou wel kunnen helpen? We snappen jouw twijfel heel goed; je bent niet de eerste. Daarom plannen we ook altijd eerst een intakegesprek.

We vragen je vooraf om een intakeformulier in te vullen, waarin we je allerlei vragen stellen. Op basis hiervan kan Paul al een beeld vormen. Als je ver weg woont kunnen we ook eerst starten met een telefonische intake. Als je het ziet zitten, kom je voor een intake naar ons toe.

Hoe werkt een intake?

Tijdens de intake weet Paul al waar hij naar wil kijken. Hij zal je vragen om enkele oefeningen te doen, zodat hij kan zien hoe je lichaam hier op reageert. Als Paul de veroorzaker heeft gevonden, dan kan hij direct tijdens de intake je pijn al verminderen of zelfs even laten verdwijnen. Uiteraard is dit van tijdelijke aard, omdat je lichaam getraind moet worden. Maar zo ervaar jij alvast wat er mogelijk is!

Aan het eind van het intakegesprek kan Paul al direct aangeven of hij jou kan helpen en zo ja, hoe lang jouw traject zal zijn. Dit is afhankelijk of hij de veroorzaker kan vinden, en of jij genoeg gemotiveerd bent en de ruimte hebt om aan de slag te gaan. Want uiteindelijk ben jij degene die echt aan de slag gaat!

bekkeninstabiliteit
Sfeerfoto A Casa Nostra 79
Paul behandeling cliënt

Je ontvangt later per mail een voorstel van ons voor het traject, inclusief de totale prijs voor de behandeling. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.

Vragen?
Heb je vragen? Wil je ons eerst eens een keer spreken? Geen probleem! Stuur gerust een mailtje naar ons.

A Casa Nostra draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches