Intakeformulier - A Casa Nostra - Paul en Chantal

Proficiat! Je hebt de eerste stap al gezet en doet mee aan het Bewezen Beter Kantel Programma

Als onderdeel van het programma ontvang je persoonlijke support. Het Kantel Programma volg je dan wel online, maar net alleen!

Gedurende de eerste 3 maanden vanaf de start van het Kantel Programma  volgen wij je heel graag via de zijlijn. Dat betekent concreet dat je af en toe persoonlijke feedback of support ontvangt terwijl jij op afstand het online Kantel Programma volgt.

Wat wij daar voor nodig hebben is een compleet (en zo uitgebreid mogelijk) ingevuld intakeformulier. Dat kun je hieronder invullen. Dankjewel alvast.

Mocht het onverhoopt niet lukken met verzenden van onderstaande formulier via deze website, dan mag je de gegevens uit je intakeformulier ook in een ander document zetten en mailen naar support@a-casa-nostra.nl

Nadat je het intakeformulier verzonden hebt kun je een afspraak aanvragen voor een persoonlijke ontmoeting. Je ontvangt daarvoor een mail met een link naar onze agenda.

A presto! Paul & Chantal


ps We helpen jou graag, middels coaching, om de randvoorwaarden in orde te maken die ervoor zorgen dat ook jij je leven kunt kantelen naar fit en energiek. Ben je er dus van bewust dat je in ons programma geen patiënt maar een coachee bent. Je volgt bij ons derhalve geen medisch revalidatie traject.

Vul onderstaand formulier uitgebreid (en zo volledig mogelijk) in.

Intakeformulier

Som je 5 grootste gezondheidsproblemen op (in volgorde van belangrijkheid) en ook vanaf wanneer je er last van hebt:
A Casa Nostra - Paul en Chantal draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders