Proficiat!

Je zet de eerste stap naar een eventuele deelname aan een Kantel-Programma

Vul onderstaand formulier uitgebreid (en zo volledig mogelijk) in.

gratis e-book pijnvrij

En hoe loopt het proces daarna?

STAP 1; AANLEVEREN FORMULIER

Je start zometeen met de vragen zo nauwkeurig mogelijk te beantwoorden. Jouw informatie hebben wij nodig om te kunnen beoordelen of je in aanmerking komt voor de volgende stap.

We gaan pas naar de volgende stap (de telefonische intake) wanneer wij op basis van de informatie op papier inschatten dat jouw verhaal en jij als persoon bij ons en onze expertise past. Uit ervaring weten we dat we hierin ons gevoel mogen volgen. We hebben ons selectieproces noodgedwongen aangepast naar deze werkwijze vanwege een enorme vraag naar onze hulp!

STAP 2;  JA OF NEE

Neem zeker de tijd voor de omschrijving van jouw motivatie. Samen met de rest van jouw ingevulde formulier is dat hopelijk de aanleiding voor het ontvangen van een ‘JA’.

Wat als wij voelen dat het (nu) niet past? Dan wordt het helaas een ‘NEE’. Wanneer we onverhoopt twijfelen aan onze ‘match’ ontvang je van ons binnen 2 weken een e-mail met daarin een afwijzing.

Wanneer wij een ‘JA’ voelen gaan we heel graag met je in gesprek! In dat geval benaderen we je en plannen we een gratis telefonische intake (15 minuten). Tijdens deze call zullen we wat extra vragen stellen en kun jij een en ander verder toelichten en ook jouw vragen stellen. In dit gesprekje beslissen we sámen of we verder gaan.

Je ontvangt dus altijd -binnen 2 weken- na aanlevering van het formulier een bericht van ons. Schriftelijk wanneer we je niet uitnodigen en telefonisch voor een korte gratis call.

Uiteraard blijven in beide gevallen al jouw gegevens strikt beroepsgeheim en zullen we de gegevens direct vernietigen zodra we niet overgaan tot een kennismaking.

STAP 3;  LIVE KENNISMAKING & 1E SESSIE

Geeft de telefonische intake voor jou en voor ons het vertrouwen om verder te gaan dan volgt een afspraak (van 60 tot 90 minuten) bij ons op locatie. We maken nader kennis en we hebben direct een eerste sessie (door Paul en Chantal samen) waarin we samen met jou werken aan body én mind. Bij deze sessie is (verplicht) ook je partner aanwezig! De kosten voor deze afspraak bedragen € 175,- inclusief BTW.

STAP 4; PLANNEN VAN JOUW KANTEL-TRAJECT 

Samen met jou beslissen we (na de telefonische call en de eerste sessie) of we definitief starten met het complete Kantel-Programma naar een Fit, Energiek en Pijnvrij leven.

De eerste 3 maanden van het Kantel-Programma bestaan onder meer uit 3 midweken een intern traject. In de daarop volgende maanden 4, 5 en 6 zien we je ook nog live maar krijg je merendeels online begeleiding. De volledige inhoud van het programma en de concrete mogelijkheden qua planning bespreken we in detail tijdens onze live kennismaking.We wensen je veel succes met invullen en verheugen ons op een persoonlijke ontmoeting!

Vitale groeten, Paul & Chantal

Intakeformulier

Som je 5 grootste gezondheidsproblemen op (in volgorde van belangrijkheid) en ook vanaf wanneer je er last van hebt:
A Casa Nostra draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches