fit, energiek en pijnvrij na bekkeninstabiliteit
moeder met zoon op strand
moeder gehurkt

Hoe jij, jonge vrouw, weer
PIJNVRIJ
én die energieke, fitte moeder wordt.

Bekkeninstabiliteit en chronische pijn maar nu ‘Well’ pijnvrij.

Chronische pijn is zo vervelend dat het je hele leven op z’n kop kan zetten. Ondanks alle bezoeken aan de specialisten, artsen en revalidatie therapeuten is er geen blijvende verbetering. 

Je bent jong en toch  “uitbehandeld” en je moet leren leven met de pijn en accepteren dat je niet meer alles kan…of toch niet?

Dit scenario is herkenbaar voor veel mensen die wij geholpen hebben. Je bent niet de enige met het hopeloze gevoel dat het nooit beter zal worden. Gelukkig is er wel degelijk een oplossing voor bekkeninstabiliteit en chronische pijn.

Deze vrouwen zijn weer fit, energiek en pijvrij.

bekkeninstabiliteit en chronische pijn
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Yentl, woonachtig in Spanje, kwam voor haar interne KantelTraject 3x een midweek naar Nederland. Het was de moeite waard. Van jarenlang ondragelijke chronische pijn en alles geprobeerd naar pijnvrij. Intussen zelfs, wat ze echt niet meer aandurfde, een nieuwe zwangerschap. En ook nog van een tweeling!

Kim Stijkel
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Kim is nu moeder van een groot gezin nadat ze vroeger veel en op hoog niveau heeft gesport.
Er volgde een paar jaar van chronische pijn en bekkeninstabiliteit. Ze was zeer beperkt in het dagelijks functioneren tot aan het dagelijks gebruik van een rolstoel toe. Luister naar het verhaal en prachtige resultaat van Kim.

Ilse, deelnemer Bewezen Beter Kantel Methode, heeft na 10 jaar chronische pijn haar leven terug.
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Ilse had vanaf haar 19e jaar chronische pijn. Een jaar na de zwangerschap van haar tweede kindje, inmiddels 29 jaar oud, besloot ze te starten met een KantelTrjact.
Ilse heeft intussen haar leven weer terug!

Bekkeninstabiliteit en chronische pijn?

Twijfel je of je ooit weer fit en energiek kunt worden zónder dat bekkeninstabiliteit en chronische pijn zorgt voor beperkingen. Zou dat nog kunnen? Ja. Echt. Dat kan.

Ooit hoopte je als jonge moeder zelf voor je kinderen te kunnen zorgen en met hen te spelen. Maar kijk eens naar jezelf. Bevalling achter de rug en tig behandelaren verder. Bekkeninstabiliteit en chronische (bekken-, rug- en/of stuit-) pijn en alles behalve een fitte moeder.

Eerlijk

Je houdt met iedereen rekening behalve met jezelf. Ambitieuze jonge vrouw, maar geen ruimte voor je eigen gezondheid en Well-Zijn. Want oh jee, dan doe je anderen tekort toch?

De bekkeninstabiliteit en chronische pijn in je bekken, rug en of stuitje blijven en je belastbaarheid is zo laag. Dan maar extra rustmomenten inplannen en ermee leren leven.

Heb je het gevoel dat het leven door je vingers glipt? Is het vuurtje gedoofd? Elke dag is hetzelfde. Elke dag pijn. Elke dag een schuldgevoel naar je kindjes. Je weet dat je het anders wilt. Je hebt al zoveel geprobeerd. Zo je best gedaan. Maar het lukt niet. Als je niks doet blijft dat beeld van die jonge fitte moeder een droom.

Geen paniek

Geen paniek je bent precies op tijd. wat zou er gebeuren wanneer jij zelf de hoofdrol zou krijgen in je eigen leven?

Je wilt een fitte en energieke moeder zijn. Nooit had je verwacht in deze sombere situatie te komen zitten. Echt, waar is je vitaliteit en vrolijkheid gebleven? Je bent er nu wel eens klaar mee dat je al zo’n lange tijd lichamelijke beperkingen ervaart. Vaak droom je dat het weer ‘normaal’ is. Doorbreek nu je overleef-modus. 

Ontdek in een kennismakingssessie hoe je de weg vrijmaakt naar een ontspannen, bloeiend en pijnvrij leven. Nu Well pijnvrij!

Dien (én Jan) hebben hun droomleven terug

Dien de Winter
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Dien uit Haarlem (fotograaf en marketing manager) was van jongs af aan ontzettend sportief en graag op het strand te vinden. Surfen, snowboarden, suppen en motorcrossen. Super stoer en energiek dus. Vanaf april 2019 veranderde haar gezondheid al in het begin van de zwangerschap. Met na drie jaar dagelijks verschrikkelijk chronische pijn.

Het KantelTraject bij A Casa Nostra bracht (na elders de diagnose 'uitbehandeld' te hebben gekregen) waar ze niet meer van had durven dromen.
Dien leerde opnieuw lopen, staan en zitten en heeft intussen weer vertrouwen in haar volledige herstel!

"2023 - Het jaar waarin ik naast sterk ook gewoon gelukkig kan zijn"

Jan Bosch
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Chronische pijn door bekkeninstabiliteit heeft ontzettend veel impact op een jong gezin.

Jan is de partner van Dien en al jaren haar steun en toeverlaat. Hij deelt graag zijn ervaring.

Wat betekent het in een gezin wanneer de vrouw chronische pijn heeft? Luister naar zijn verhaal over het ziekte- én revalidatieproces van zijn verloofde!
Jan is blij en dankbaar want hij en Dien hebben samen, met hun lieve dochtertje Rosie, weer een onbezorgde toekomst.

Review ... Isolde één jaar later

Isolde kwam bij A Casa Nostra met bekkeninstabilteit en chronische klachten. 
Anderhalf jaar eerder was ze bevallen van hun dochtertje. 
Die zwangerschap had jaren op zich laten wachten en was er pas na een heel lang medisch traject.
 
De chronische bekkenpijn én haar leefstijl (waaronder ook voeding) werd tijdens een intern traject van 3x een midweek rigoureus aangepakt. Isolde was binnen 3 maanden geheel pijnvrij! En dat terwijl ze bij de start van het traject (onder andere) niet eens kon traplopen. 
 
Als kers op de taart was ze binnen een aantal weken na de afronding van het programma bij A Casa Nostra onverwacht, geheel natuurlijk, ‘aangeteld’ van hun tweede kindje! Intussen is ze trotse moeder van hun tweede kindje; zoontje Roan. Het gaat hartstikke goed met moeder en zoon.

 

Nog meer vrouwen die hun leven terug hebben

Inge van der Velden
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Inge kampte al jaren met chronische pijn. Nu trapt ze weer een balletje met haar kids en op het schoolplein. Ze heeft gedurende haar KantelTraject een eigen podcast opgenomen. Luister naar haar verhaal in dit filmpje!

Liane Elkhuizen
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Liane was van vroeger uit een echte topsporter. Synchroon zwemmen tot aan olympisch niveau en daarna kilometers hardlopen. De zwangerschap en bevalling van een tweeling had daar een einde aan gemaakt. Nu is ze gestart met de training voor de marathon in NewYork.

Anouk Oude Avenhuis
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Anouk, Orthopedagoog Generalist en mama, is ontzettend blij en weer energiek. Haar leven heeft ze terug!

Weinig resultaat

Je hebt al diverse therapieën en behandelingen ondergaan.

Vertrouwen kwijt

Je bent het vertrouwen kwijt dat iets nog kan helpen tegen jouw klachten

Ermee leren leven

Je hebt te horen gekregen dat je "er maar mee moet leren leven".

Medicatie

Misschien heb je zelfs regelmatig medicatie nodig om je pijn te bestrijden.

Deze jonge vrouwen zijn weer
fit, energiek én pijnvrij.

"M'n leven is gekanteld. Ik heb m'n leven terug. Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen. Andere vrouwen moeten weten dat er nog hoop is.
Misschien hoef je er niet mee te leren leven.
Laat staan dat je hoeft te geloven dat je 'uitbehandeld' bent."

bekkeninstabiliteit en chronische pijn
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Anneclaire zat vanwege haar bekkenklachten regelmatig in een rolstoel. Nu loopt ze hard.

bekkeninstabiliteit
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Anne had al jarenlang knieklachten en vanaf haar eerste zwangerschap veel beperkingen door bekkeninstabiliteit. Nu is ze helemaal pijnvrij en intussen zwanger van een tweeling!

Linda Schuring
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Linda had 6 jaar ernstige bekkenklachten en daarnaast van fibromyalgie.

bekkeninstabiliteit en chronische pijn
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Eindelijk een plek waar mensen je verder helpen! Na ruim 2 jaar chronische stuitpijn. Ik heb een beter leven terug gekregen dan voorheen, omdat we ook mentale punten aangepakt hebben. Ik straal als nooit tevoren en ga volop genieten van mijn gezin!

bekkeninstabiliteit
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Jaren van chronische pijn en bekkeninstabiliteit en zeer beperkt in het dagelijks functioneren tot aan het gebruik van een rolstoel toe. Intussen is het een jaar geleden dat Marlijn een intern Kantel Traject heeft gevolgd. Nu compleet pijnvrij, zelfs weer op het wakeboard gestaan én intussen zelfs ('toch') zwanger van een tweede!

bekkeninstabiliteit en chronische pijn
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Miechelle kampte al zeven jaar met bekkenpijn na de zwangerschap en bevalling. Nu is ze, zonder operatie, helemaal pijnvrij!

bekkeninstabiliteit en chronische pijn
FILMPJE ZIEN? KLIK OP DE FOTO

Renske was een heel sportieve dame. Vanaf de zwangerschap kampte ze met bekkenklachten en tevens fibromyalgie. Na een intern traject A Casa Nostra kan ze zelfs het sporten weer oppakken.

Kan ik dus nu meteen online een intakeformulier invullen?

******************
INTAKE

Wat als het wél kan?
Van uitzichtloos, met chronische pijn door bekkeninstabiliteit,
naar een pijnvrij droomleven.

Van uitzichtloos en chronische pijn naar een droomleven
Beluister hier deel #1 van de podcast.

Hoe lang blijf jij nog in de vicieuze cirkel rond draaien?

Bekkeninstabiliteit en chronische pijn. Het wordt tijd dat je uit de vicieuze cirkel stapt. Je gaat van de huisarts naar de specialist, de therapeut , wordt weer opnieuw doorverwezen en misschien zelfs steeds meer medicatie tegen de pijn. Voor eventjes lijkt het beter en daarna ben je weer terug bij het begin. Je gaat wederom naar een arts die je weer doorverwijst. Het gevolg is dat je steeds weer bezig bent met je pijn zonder blijvend resultaat. Je zit in een vicieuze cirkel.

Waarom A Casa Nostra

Paul & Chantal werken holistisch en  beiden vanuit hun eigen ervaring en expertise. 

De coaching, methodes en technieken die zij gebruiken zijn gebaseerd op een combinatie van wetenschappelijk onderzoek, neurowetenschappen, reguliere medische therapievormen, natuurgeneeskunde, energetische geneeskunde én eeuwenoude Oosterse kennis.

Wat is dan het verschil met andere behandeltrajecten?

Géén Hocus Pocus maar wel werken met een beter ‘Oog voor Oorzaak‘. Een holistische aanpak die uiteindelijk heeft geleid tot een complete ‘Bewezen Beter Kantel Methode’. We verspillen geen tijd aan symptoombestrijding en kijken verder dan waar je klacht zich uit.

Tijdens de kennismakingssessie gaan we (samen met jou) op zoek naar de oorsprong van de pijn, rekening houdend met jouw historie, je leefstijl en met jou als mens.

Wanneer je in aanmerking komt voor een traject is dat altijd persoonlijk maatwerk dat zich kenmerkt door de juiste volgordelijkheid, specificiteit en intensiteit. Uiteraard wordt ook de belastbaarheid afgestemd op jouw situatie.

HET KANTEL-PROGRAMMA

Een ‘intern’ behandeltraject bestaat uit 3 fases intern & een follow-up kwartaal. Drie keer een (mid)week ‘A Casa Nostra’ en telkens tussendoor een aantal weken thuis, specifiek oefenen én een leefstijlaanpassing.

Deze fases, zo blijkt uit ervaringen van anderen, verlopen altijd met ups en downs. Dus verwacht geen wonderen vanaf dag één. Twee stappen vooruit en één stap achteruit. Zeker in het begin is dat heel realistisch. Een traject neemt in totaal, niet voor niets, een aantal maanden in beslag!

Maar alles voor een goed doel! Want we garanderen resultaat.

PROGRAMMA ‘D’ORO’ € 5.997

Na het eerste kwartaal, met interne weken, zetten we het traject online voort. Ook zien we elkaar nog live tijdens een inspirerend live event. Hier tref je ook de ‘lotgenoten’ die je hebt leren kennen, en vaak lief en leed mee hebt gedeeld, tijdens jouw interne weken.

PROGRAMMA ‘DIAMANTE’ € 9.997

Alles uit het programma ‘D’ORO’ en verder; Life-time toegang tot ons online trainingsaanbod en lid van onze community.  Als bonus een 5-daags verblijf in Sardinië. We nemen je uiteraard ook mee naar ons ‘Italiaanse Dorp Ollolai’. Samen bekrachtigen we in de Blue Zone dat jij weer Fit, Energiek en Pijnvrij bent. 

Je hebt ná deelname aan ons programma de regie over je eigen leven terug door onze Bewezen Beter Kantel Methode.

Wanneer jij een ‘ja’ krijgt na de kennismakingssessie en ook zelf het vertrouwen hebt kun je het traject boeken via de website. 

 

Review ... bijna één jaar later

Anne had na haar eerste zwangerschap veel last van bekkeninstabiliteit. Ze heeft bij A Casa Nostra een Intern Kantel Traject gevolgd waardoor ze helemaal pijnvrij is en zelfs opnieuw een zwangerschap aandurfde. 

bekkeninstabiliteit

Hoe gaan we te werk?

1

Intakeformulier

Vul online een formulier in. Eerlijk en volledig. 

We beseffen dat het niet de eerste keer is dat je je hele verhaal moet vertellen. 

Om ons gedegen te kunnen voorbereiden en om te beoordelen of je in aanmerking komt is het echter heel belangrijk om voorafgaand aan de intake een volledig beeld van jouw situatie te hebben.

2

Selectie

Wanneer we je intakeformulier ontvangen hebben nemen we contact met je op voor. Aan de hand van het formulier en het contact beslissen we of je in aanmerking komt voor een kennismakingssessie. 

Dan nodigen we je uit om (via onze website) een kennismakingssessie in te plannen in onze agenda. 

Kom altijd samen met je partner, dat werkt voor jullie en voor ons het meest prettig!

3

Kennismaking

De kennismakingssessie duurt meestal ruim een uur. Deze sessie is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Maar vooral om zelf te ervaren en voelen of we daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen. 

4

Behandelplan

Tijdens de intake kunnen we meteen  aangeven of je in aanmerking komt voor een kantel-traject en voor welk programma. 

Een traject bestaat altijd uit minimaal 3 midweken intern verblijf. Met tussendoor telkens een aantal weken thuis waarin je specifieke opdrachten uitvoert toegespitst op jouw thuissituatie.

5

Programma

Een kanteltraject bestaat uit een maatwerkpakket van behandelingen in combinatie met leefstijlcoaching. 

 

Wanneer kunnen we je niet helpen?

Als vrijgevestigde coaches werken we holistisch op het vlak van Body & Mind. We zijn echter niet gericht op het behandelen van vrouwen die te maken hebben (of hebben gehad) met (postnatale) depressie, suïcidaliteit chronische of complexe PTSS of psychiatrische problematieken.

Mocht hier sprake van zijn dan ben je beter af in een GGZ setting. Mocht er tijdens het intake proces of later gedurende een traject blijken dat er wel sprake is van 1 van bovenstaande problemen zullen we je alsnog doorverwijzen.

Wat zou het voor jou betekenen als je weer pijnvrij bent?

Het resultaat

Dankzij het interne behandeltraject bij A Casa Nostra heb ik mijn leven terug. Paul was voor mij behandelaar nummer 30. Ik durfde het niet te geloven.
Pijnvrij ná bekkeninstabiliteit! Hij heeft gelijk gehad. Ik kan weer hele dagen pijnvrij werken en genieten met m'n gezin.

Mocht je het leuk vinden om in contact te komen; ik ben de Facebook groep 'Pijnvrij Leven na bekkeninstabiliteit' gestart.

Ik vind het lastig te omschrijven wat Paul precies voor een methode gebruikt. Hij heeft super veel kennis doordat hij zijn eigen fysio- en sportfysio praktijk heeft gehad en heel veel ervaring heeft. Het verschil met o.a. een fysio is dat hij naar het hele lichaam kijkt en niet focus op één gedeelte. Paul ziet hoe je beweegt en kan op basis daarvan al concluderen wat de oorzaak van het probleem is. Ik had bijvoorbeeld heel veel last en pijn van mijn bekken, maar hij zag als enige behandelaar dat dit een compensatie is van een verkeerd gebruik van mijn rug. Alle fysio's, de bekkenfysio etc. hebben dit nooit eerder gezien. Ik kreeg heel specifieke oefeningen voor mijn rugspieren en moest dit langzaam opbouwen.

Voordat ik bij Paul terecht kwam kon ik niet lang lopen, het huishouden etc. En moest ik nog regelmatig liggen om überhaupt de dag door te komen. Ik ben nu nog bezig met de behandelingen en ik merk echt al een verschil. Het gaat stapje voor stapje maar ik merk dat ik sommige dagen helemaal geen pijn meer heb. Dat ik veeeel meer kan op een dag en dat ik langzaam echt mijn energie terug krijg. Sommige dagen hoef ik al helemaal niet meer te liggen.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin redelijk kritisch was, ook omdat het niet vergoed wordt en omdat zijn website een beetje zweverig en vaag overkomt, maar ik ben er zo open mogelijk ingestapt en daar ben ik wel heel blij mee. Je kunt sowieso een afspraak voor een intake maken en dan kun je alsnog beslissen daarna. Ik weet natuurlijk niet wat precies jouw klachten zijn en of hij jou ook kan helpen, maar als hij dat niet kan, zal hij dat ook eerlijk aangeven.

Over A Casa Nostra

Paul & Chantal werken samen beiden vanuit de eigen ervaring en expertise. 

De coaching en technieken die wij als Kantel-Experts gebruiken zijn gebaseerd op een combinatie van wetenschappelijk onderzoek, neurowetenschappen, reguliere medische therapievormen, natuurgeneeskunde, energetische geneeskunde én eeuwenoude Oosterse kennis.

Paul & Chantal

Algemene informatie

Locatie

Kevelaarsedijk 1,
5855 GC Well

Kevelaarsedijk1Well-01

Plan een kennismaking

Wil je ook weer pijnvrij zijn? Plan een gesprek in om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. Ons dringend advies is om zeker altijd samen met je partner te komen. 

Niet uitsluitend voor een eventuele lange(re) autorit, maar vooral om samen te kunnen ervaren wat de sessie met je doet.

Tarieven

Online intakeformulier beoordelen € 0

Telefonische intake € 0

Kennismakingssessie € 175


Kantel-Programma 'Oro'
3-6 maanden
€ 5.997


Kantel-Programma 'Diamante'
6-9 maanden
€ 9.997

GOOGLE REVIEWS
5/5

KANTEL-PROGRAMMA
'ORO'

3 - 6 MAANDEN

€5.997

KANTEL-PROGRAMMA
'DIAMANTE'

6 - 9 MAANDEN

€9.997